Selecteer een pagina

Over ExpertCollege | ExpertCollege: dat zal je leren!

ExpertCollege loopt inmiddels 15 jaar voorop in het verbeteren en innoveren van onderwijs middels e-learning en blended learning. Het ExpertCollege team bestaat uit clinici die hun werkzaamheden en ervaringen combineren met onderwijsontwikkeling. Zij worden bijgestaan door grafische ontwerpers, software designers en taalkundigen. Het resultaat: e-learning en blended learning met een leerervaring zoals u nog niet eerder heeft ervaren!

Over VUmc Amstel Academie

VUmc Amstel Academie verzorgt praktijkopleidingen voor verpleegkundigen op MBO- en HBO-niveau, verpleegkundige vervolgopleidingen en medisch ondersteunende opleidingen. Dat doen we voor 17 ziekenhuizen in de regio, maar ook voor de medewerkers van ruim 40 andere ziekenhuizen in heel Nederland.

Wij bieden ook blended learning-cursussen aan voor artsen, coassistenten en neurologen. En een gecombineerde cursus die zich specifiek richt op Sedatie en Advanced Life Support. Via onderstaande links komt u terecht op de websites van onze andere blended learning-cursussen.

Klik hier om naar de homepage van ExpertCollege te gaan.